مادربرد بنده rev.1 هست و usb 3 نداره، الان سیستم هر چند ثانیه یکبار مدام ریست میشه با این تفاسیر چجوری میتونم این کارایی که شما گفتین رو انجام بدم؟
کاربر شهرسختافزار
مادربرد بنده rev.1 هست و usb 3 نداره، الان سیستم هر چند ثانیه یکبار مدام ریست میشه با این تفاسیر چجوری میتونم این کارایی که شما گفتین رو انجام بدم؟
SajjadKhati (12-11-14)
|
|
با رم و پاور دیگه تست کردید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟
رم های سیستم شما چیه ؟ روی چه اسلاتی قرار دادید ؟
برق رو از پاور بکشید و 10 دقیقه باطری مادربرد رو برعکس جا بزنید . بعد از 10 دقیقه باطری رو برگردانید و سیستم رو روشن کنید .
alksdj (11-11-14), Rezasam1 (11-11-14), SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (11-11-14)
کاربر شهرسختافزار
پاور رو بردم نماینگی کامل تست کردن و گفتن مشکلی نداره، با یه رم دیگه تست کردم سیستم یه مقدار روشن موند و دوباره ریست شد، مادر برد من 4تا اسلات داره، من توی اولین اسلاتی که به cpu نزدیکه گذاشتم،رنگش سفیده،اسلات شماره 1.
Cpu temperature 49
MCH temperature 49
Cpu fan speed 1573
مادربرد رو از کیس خارج کردم
هارد رو هم از مادر برد جدا کردم
SajjadKhati (12-11-14)
clear cmos رو انجام بدید . از همون روش باطری که گفتم . رم رو روی اسلات دیگه نصب کنید و با برنامه زیر بوتیبل رم رو تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...mtest86-50542/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks